Aici poti cere o oferta de pret pentru printuri digitale!
Email: office@pulsprinting.ro
Mobil: 0722 456 540
0341 465 318
Tel./Fax: 0241 611 177

Suveniruri

PULS PRINTING®Business & Printing solutions.doidoi

PRELUCRARE POLISTIREN 2D/3D
Polistirenul este un material ecologic modern, folosit cu precadere in constructii, insa cu ajutorul calculatorului, se poate transforma intr-o multitudine de elemente decorative 2D si 3D.
GREUTATEA REDUSA a polistirenului permite crearea de obiecte de dimensiuni mari si amplasarea sau lipirea lor pe orice tip de perete fara sa influenteze cu ceva structura acestora.
COSTUL SCAZUT si cel mai bun raport calitate pret pentru elemente volumetrice, au permis extinderea pe piata a utilizarii polistirenului în industria publicitara, teatru, decor comercial si nu numai.

GRAVURĂ LASER SI MECANICĂ
Oferind durabilitate în timp si acuratete lucrarilor, calitatea gravurii laser este de neegalat.
Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pâna la 1200 dpi.
Aceasta rezolutie devine extrem de importanta atunci când ne referim la fotogravura, reprezentarea detaliilor fine, gravura pe sticla, pe materiale nobile, granit, hartie, carton.
Preferata în special pentru durata ei de viata, gravura mecanica lasa un efect deosebit la suprafata iar inscriptionarea se face la adâncimi variabile.


brad

PRELUCRARE LEMN
Lemnul, material organic folosit din cele mai vechi timpuri, a insotit existenta omului fiindu-i mereu aproape.
Apreciat de arhitecti si designeri deopotriva, lemnul este folosit atat pentru construirea locuintelor cat si pentru decorarea acestora. Extinzand aria de utilizare si pastrand stilul casei, lemnul se regaseste in gradina sub diverse forme:, mobilier, pavilioane, podete, pergole, terase, jardiniere si stelaje pentru plante si flori etc.
Cu pricepere si migala, cheresteaua bruta este taiata si rindeluita, asamblata in cochete obiecte decorative.

TERMOFORMARE
Placile acrilice se prezinta intr-o gama variata de culori si grosimi, iar proprietatile lor permit inlocuirea cu succes a sticlei.
Debitate mecanic sau laser, modelate prin termoformare permit obtinerea unor produse tipice industriei publicitare (holdere, expozitoare, panouri ) si nu numai. Cu imaginatie si indemanare pot fi transformate in obiecte de mobilier, decoratiuni, corpuri de iluminat etc.
Obiectivul nostru este de a introduce acest material in decorul peisagistic, a realiza obiecte decorative si mobilier, accesorii personalizate pentru casa si birou .

Galerie foto:

Preturile nu includ TVA si machetarea. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati