Cere oferta printuri!
office@pulsprinting.ro
0722 456 540
0241 611 177

tipografie constanta print digital

Print digital color sau alb/negru realizat pe o presa digitala  .
Formatul maxim de tiparire este SRA3.

Printul digital este acea operatiune de tiparire executata pe o presa digitala, o maşină, de regulă, extrem de scumpă (!!!!) dar care ofera o calitate net superioara tiparului offset si o fidelitate sporita a culorilor.

Dar nu orice print digital e automat si tipar digital dupa acceptiunea de mai sus. Pentru a-l putea introduce in aceasta categorie, printul digital trebuie sa respecte si conditia vitezei de executie!

Cu alte cuvinte, printul digital reprezinta imprimarea intr-un interval de timp scurt, cu procesarea digitala a imaginii pe un calculator care transfera imaginea direct pe suportul de print (hartie, PVC etc.), fara a se folosi de role sau placi offset.
O caracteristica importanta a tiparului digital este imprimarea in policromie cu ajutorul imprimantelor. Tiparul digital ofera si posibilitatea personalizaraii fiecarei foi.

Tipuri de hartie: de la 80g la 350g, in tiraje mici si medii! Comenzile se vor realiza pe loc sau in cel mult 48h, dupa caz.

 

Tipar Offset.   

Tiparul offset reprezinta operatiunea de print realizata mecanic, cu ajutorul unei prese offset, folosind cerneala. Cu o presa offset cerneala de pe placa este transferata pe un suport de cauciuc fiind apoi imprimata pe hartie. Cu alte cuvinte, tiparul offset implica transferul de cerneala lichida de pe placa tipografica pe o suprafata intermediara (cum ar fi un cilindru cauciucat) si apoi pe suportul final (hartie).

Caracteristici: Tiraje medii si mari. Termene de executie mai mari.

Formatul maxim de tipărire este 50x70cm.
Tipărirea se va face pe hârtie de la 80g la 300g. Comenzile se vor realiza in cel mult 3-6 zile lucratoare.