despre noi

Suntem o companie privata avand capital 100% romanesc. Puls Printing ia fiinta in 2010 sub denumirea de Xprinting Digital Center avand ca principal obiect de activitate printul digital sau tiparul digital.

Inca de la infiintare tanara companie Puls Printing isi stabileste obiective indraznete dar realiste in domeniul productiei publicitare astfel ca, in primii ani de existenta isi castiga incet dar sigur o pozitie de top intr-o piata aflata in plin proces de insanatosire dupa anii grei de criza economica. Calitatea deosebita a produselor si serviciilor, viteza de executie si promptitudinea personalului angajat din cele 2 departamente cheie (vanzari si productie) o recomanda ca fiind un partener de incredere atat pentru companiile locale, cat si pentru partenerii la nivel regional, national, ori de peste hotare.

Puls Printing si-a demonstrat calitatea serviciilor si prin operatiuni executate in afara granitelor tarii, prin realizarea de activitati de montaje ori de productie propriu-zisa si livrare directa de materiale publicitare catre clienti din Bulgaria, Italia, Grecia, Franta, Austria, Republica Ceha, Ucraina, Germania, Croatia, Norvegia, Regatul Unit, Turcia s.a.

echipa

Puls Printing inseamna o echipa consolidata de 10 profesionisti, cu o indelungata experienta in creatia si productia publicitara, personalul policalificat fiind capabil de a satisface orice exigenta aferenta domeniului de activitate. Desi nimeni nu e perfect, echipa de la Puls Printing a cautat in toti acesti ani sa atinga perfectiunea!

target

Ca obiective pe termen mediu si lung, Puls Printing si-a stabilit o serie de tinte realiste si anume: retehnologizare periodica prin investitii masive de capital propriu, marirea bazei de clienti, dezvoltarea unei retele de companii satelit la nivel regional si national.

tehnologii

Compania Puls Printing ofera calitate la un pret corect datorita echipei de profesionisti implicata in procesul de productie dar si datorita echipamentelor performante de print digital de ultima generatie, utilaje de finisare, precum si tehnologii de productie publicitara de inalt nivel, fiind totodata printre putinii furnizori regionali de produse si servicii complete de print digital indoor/outdoor: de la carti de vizita pana la tiparituri la orice dimensiune (bannere, mesh-uri, afise, sisteme roll up, autocolante de orice tip etc.), panouri publicitare din PVC etc. Echipamentele de productie publicitara aflate in utilizare poarta marca unor branduri renumite precum Xerox (presele digitale din seria 560 si 180-Versant de productie 2019), Epson SureColor SC-S30610 (large format printer), Renz (Ideal), GCC (Jaguar IV) si multe, multe altele.