Servicii

Creație grafică

Creație grafică

Conceptia grafica sau machetarea presupune activitatea laborioasa a unui grafician de creare a unui design, a unui concept original cum ar fi  logo-ul.

Prelucrarea grafica presupune existenta unui fisier ce apartine clientului, fisier pe care noi il “cosmetizam” si-l pregatim pentru tiparire.

Printare

Printare

Print digital color sau alb/negru realizat pe o presa digitala  .
Formatul maxim de tiparire este SRA3.

Printul digital este acea operatiune de tiparire executata pe o presa digitala, o maşină care ofera o calitate net superioara tiparului offset si o fidelitate sporita a culorilor.

Cutter plotter

Cutter plotter

Cutter plotter-ul este un utilaj destinat prin definiţie taierii autocolantului, obţinându-se astfel forme complexe şi perfect realizate dintr-o gama foarte largă de folii autoadezive, pentru un spectru larg de suporturi precum: auto, geam, stiplex, PVC, vitrine etc.

Cutting-ul sau decuparea (pe contur) este operatiunea de taiere a materialului la forma si dimensiunea indicata de dvs.

Personalizare textile

Personalizare textile

Transfer termic pe materiale textile
Personalizare tricouri, bluzoane, echipament sportiv, veste, salopete etc.

Transferul termic
Aceasta tehnica permite aplicarea unui design monocrom sau multicolor pe majoritatea produselor. Este in special recomandat pentru materiale precum cele din poliester, nailon si softshell. Ofera un rezultat rapid cu multe detalii si nuante de culoare. Consta in aplicarea termica pe materialul textil a unei folii printate si/sau decupate computerizat.

Laminare UV

Laminare UV

Laminarea este operatiunea de aplicare a unei folii transparente pe suprafetele printate pentru o protectie impotriva razelor soarelui si pentru o durata indelungata de viata.

Laminarea, asadar, prelungeste viata printurilor dvs.! O recomandam tututor lucrarilor de “exterior” cum ar fi: decorare autoturisme, panouri, ferestre etc.

Colantare auto

Colantare auto

Colarea auto sau decorarea  autoturismelor se poate realiza doar cu un autocolant special, flexibil, usor de aplicat pe suprafete curbe.
Decorarea poate fi completa, prin aplicarea autocolantului pe toata caroseria     (inclusiv geamurile laterale si/sau luneta) ori partiala, prin inscriptionarea unor portiuni anume indicate de client ori prin aplicarea unor stickere de mici dimensiuni.

Imitație geam sablat

Imitație geam sablat

Autocolantul se poate aplica pe toata suprafata geamului ori pe anumite portiuni, sub formă de fâșii sau poate fi decupat in formele dorite de dvs.!

Pentru aceasta operatiune se foloseste un autocolant special. Autocolantul se poate tipari in nuantele dorite de dvs., policromie,  unicolor sau in degradé .

Scanare

Scanare

Scanarea documentelor administrative si de birou eficientizeaza gestionarea documentelor, accesul  la informatie si transmiterea acesteia, indiferent de tipul documentului: documente contabile, comerciale, brosuri, pliante, instructiuni, materiale, fotografii, etc.

Formatul maxim de scanare este A3 la 600dpi.

Montaje

Montaje

Montaje bannere, mesh-uri, panouri PVC la nivelul solului ori la o inaltime de maxim 3m (pe scara) si doar in Constanta sau zonele apropiate.
Masuratorile prealabile se fac fie de catre echipa Puls Printing, fie de catre client situatie in care isi asuma integral eventualele erori cat si refacerea lucrarii, dupa caz.

Copiere

Copiere

Copierea sau fotocopiere (xerocopierea) alb negru sau color se realizeaza in format A4 sau A3 la o rezolutie de cel mult 600 dpi.

Finisare

Finisare

Spiralare: cu spira metalice pentru 10 pana la 245 de coli.
Biguire: plierea colii de hartie, recomandata la tipariturile care au cute cum ar fi felicitari, meniuri, plannere pentru intalniri, carti postale, bonuri valorice si pliante.
Plastifiere SRA3
Laminare
Capsare
Taiere la formatul cerut de dvs.