Autocolante

lei

Autocolantul este un material din PVC, utilizat pentru decorari atat in interior cat si in exterior. Tiparit in policromie sau colorat in masa si decupat, este rezistent la umiditate si UV. Pentru o durata de viata mai lunga, se recomanda laminarea sa.

Se poate printa pe mai multe tipuri de autocolant si anume:

 • – autocolant printat Oracal 641: recomandat pentru aplicatii pe termen scurt (maxim 1 an) si doar pentru suprafete drepte/plane.
 • – autocolant printat Oracal 651: recomandat pentru aplicatii pe termen mediu (1-2 ani) si aplicare pe suprafete drepte sau usor curbate.
 • – autocolant printat Oracal 751: recomandat pentru aplicatii pe termen lung (peste 2 ani) si aplicare pe suprafete curbate.
 • – autocolant cutting Oracal 651: este colorat in masa, nu se printeaza, doar se decupeaza pe contur, recomandat pentru aplicatii pe termen scurt (maxim 1 an) si doar pentru suprafete drepte/plane. Include folia de transfer de plastic.
 • – autocolant reflectorizant Orafol 5400: recomandat pentru aplicare pe suprafete drepte. Se poate decupa ulterior pe contur.
 • – autocolant imitatie geam sablat Oracal 8710: recomandat pentru aplicare pe suprafete drepte. Nu se printeaza. Se poate decupa ulterior pe contur.
 • – autocolant OneWayVision (windowgraphic): este recomandat pentru suprafete vitrate, se aplica doar pe exterior. Nu permite vederea din exterior in interior, doar invers.

 

Optional se pot lamina cu diferite folii de laminare cu grade diferite de protectie UV si flexibilitate sau se pot decupa pe contur pe forme neregulate.

 • Introdu lungimea și lățimea autocolantului:

  Preturile se calculează în funcție de suprafața totală.


  Adaugă finisări dorite pentru comanda ta.

  Te rugăm să încarci grafica dacă o ai finalizată. Daca nu există, te putem ajuta noi cu creația grafică, contracost.

  Grafica este acceptată în următoarele tipuri de fișiere: AI, CDR, EPS, PDF, JPG, PNG, TIFF. Rezoluția minimă este de 300dpi, CMYK. Trebuie să includă bleed (margine de tăiere) 2mm pe fiecare latură. Dimensiunea maximă a fișierului este de 50MB. Dacă fisierul o depășește vă rugăm să trimiteți linkul de wetransfer.com in căsuța alăturată.

  Copiază aici linkul valid (nu mai vechi de 7 zile) de wetransfer.com

  Avem nevoie de informațiile care vor apărea in design. Ex: Culori, titlu, subtitlu, imagini dorite.

  Poți scrie sau copia aici tot textul pentru grafică.

Plată securizată cu cardul prin Netopia - MobilPay
plata-securizata-cu-cardul-online_03