Livrarea și returul produselor

Toate produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, in afara celor care se vor ridica personal din sediul nostru din Constanta, Bd. Mamaia 142, Etaj 1.

Livrarea rapida in maxim 24/48h este disponibila doar pentru printurile digitale pentru care grafica este deja realizata (este trimisa de client, si nu necesita alte interventii din partea noastra). Daca se doreste creatia grafica realizata de firma noastra, aceasta poate dura intre 1-3 zile lucratoare.

Livrarea rapida poate fi intarziata in unele cazuri si de catre firma de curierat in perioadele aglomerate ale anului (ex: Black Friday, Craciun, etc), fapt pentru care nu ne asumam vina pentru intarzieri.

Costul livrarii in cazul printurilor digitale (colete mici) este de 30 lei si se achita la lansarea unei comenzi (exceptie fac comenzile ridicate din sediul nostru). Pentru comenzile de materiale publicitare mari (ex: bannere, autocolante, panouri, tablouri mari, etc) costul livrarii se va achita separat, direct la curier in momentul livrarii de catre acesta.

Returul produselor:

Site-ul nostru comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul www.pulsprinting.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator). O.G. 34/2014 poate fi consultata aici