Flyere

lei

Cele mai uzuale formate pentru flyere sunt A6, A5 si DL

formatul DL sau 1/3 din A4 are ca si dimensiuni 99 x 210 mm si reprezinta o treime dintr-un A4. Este cel mai folosit dintre modelele de flyere.

formatul A6 are ca si dimensiuni 105 x 148 mm si reprezinta un sfert dintr-un A4. Este modelul pe care probabil il cunoasteti sub denumirea de carte postala.

formatul A5 are ca si dimensiuni 148 x 210 mm si reprezinta jumatate dintr-un A4. Este cel mai mare flyer ca si suprafata si se recomanda atunci cand aveti multe informatii de comunicat.

Toate formatele pot fi printate portrait sau landscape si atat o singura fata cat si fata/verso.

Termenul de executie pentru print digital este de maxim 1 zi lucratoare iar pentru printul offset termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare.

 

  Te rugăm să încarci grafica dacă o ai finalizată. Daca nu există, te putem ajuta noi cu creația grafică, contracost.

  Grafica este acceptată în următoarele tipuri de fișiere: AI, CDR, EPS, PDF, JPG, PNG, TIFF. Rezoluția minimă este de 300dpi, CMYK. Trebuie să includă bleed (margine de tăiere) 2mm pe fiecare latură. Dimensiunea maximă a fișierului este de 50MB. Dacă fisierul o depășește vă rugăm să trimiteți linkul de wetransfer.com in căsuța alăturată.

  Copiază aici linkul valid (nu mai vechi de 7 zile) de wetransfer.com

  pentru flyerelor tale. Avem nevoie de informațiile care vor apărea in design. Ex: Culori, titlu, subtitlu, imagini dorite.

  Poți scrie sau copia aici tot textul pentru fața flyerului tău

  Poți scrie sau copia aici tot textul pentru verso flyerului tău

Plată securizată cu cardul prin Netopia - MobilPay
plata-securizata-cu-cardul-online_03